Slip negative tanker & følelser og få en rask krop!

Alt krop og sind hænger sammen, er der ingen tvivl om! 

Men at opleve kroppen helbrede sig selv, ved at slippe gamle negative overbevisninger eller andre mentale ubalancer, er altså fantastisk! Nærmest magisk. Men det er altså helt naturligt.

En kvinde, der over en periode har været i coaching & hypnoterapi hos mig og arbejdet med sit selvværd og sin selvtillid, havde ondt i skulderen og følelsen af at armen og hånden sov.

Hun var blevet scannet på sygehuset og havde fået at vide, at hun havde en bule på en diskos. Det var formentlig pga. hårdt arbejde og eneste mulighed var smertestillende og operation.

Heldigvis skulle hun gå et par måneder, inden hun skulle undersøges igen – for nu er smerten forsvundet!

Mentalt har hun lært at acceptere sig selv, som den hun er.
Hun er hoppet ud af offer rollen og har taget ansvar for sit liv og sin lykke.
Hun har fundet sit værd, tilgivet sig selv og sluppet den indre kritiker, der tidligere konstant skældte hende ud og fortalte hende, at hun var dum, ikke værd at holde af og ingenting kunne finde ud af.

Wauu! Jeg synes, det er fantastisk!

Men faktisk er det helt naturligt og derfor kan det også lade sig gøre for dig at slippe fysiske skavanker eller sygdomme. Slipper du dine negative hæmmende og selvsaboterende tanker og overbevisninger, er det faktisk uundgåeligt. Det sker helt af sig selv!

Har du fysiske skavanker som fx hovedpine, tandkøds problemer, eksem, allergi, svamp, ledsmerter eller andet, så er det muligt at vinke farvel til dem for altid – også selv om du har haft migræne i årevis og er kommet til at tro på, at sådan er det bare at være dig.

Ved hjælp af hypnoterapi kan vi sammen finde ind til årsagen af dine fysiske ubalancer, så du kan slippe af med dem for altid.

Du fortjener at have det godt!

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *

Password Reset
Please enter your e-mail address. You will receive a new password via e-mail.