Slip fri af fortiden med hypnoterapi

reb om håndleddet springes

Vil du gerne være i stand til at leve dit liv, som den, du er? Og uden nogen former for frygt overhovedet?

Rigtig mange af os hænger på den ene eller den anden måde fast i fortiden. 

Det er vores fortid – eller rettere den opfattelse vi har af vores fortid – bevidst eller ubevidst – der gang på gang bliver ved med at spænde ben for os.

Det gælder i forhold til relationer i særdeleshed, men også i forhold til at leve det liv, vi dybest set gerne vil leve eller i forhold til at udrette det, vi gerne vil.

Og det gælder i forhold til at slippe af med stress, angst og depression!

Hvis vi bare var bevidste om, hvilke overbevisninger, der styrede vores liv på uhensigtsmæssige måder – måder, hvor vi saboterer os selv og vores liv i stedet for at stå ved os selv, tænde vores lys og stråle som dem vi er – så kunne vi måske begynde at stille spørgsmål til vores overbevisninger – til deres sandhedsværdi. 

Men meget ofte ved vi ikke engang hvad det er, vi tror på, men som alligevel hæmmer os. Vi har så at sige røde glas i vores briller uden at vide det.

Men vi kan alle sammen fortælle, hvad det er, der er svært for os. Hvad det er, der udfordrer os. Hvad det er, der gør os kede af det, triste, stressede eller angste. Og vi kan også alle sammen fortælle, hvad vi gerne vil være i stand til og hvorfor – det er vores ønsker og drømme. Og de to ting er faktisk nok at kunne i forhold at få en forandring med hypnoterapi. Du behøver ikke at vide, hvorfor, du har det svært med dit og dat. 

Lyder det ikke nemt? Lyder det som noget, du har lyst til at prøve?

Med hypnoterapi kan du slippe fri af din fortid! 

De kærligste hilsner

Janne Marchman

Tagget , , , , , ,

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *

Password Reset
Please enter your e-mail address. You will receive a new password via e-mail.