Min egen personlige helbredelseshistorie

kvinde kropKroppen helbreder sig selv, hvis den får mulighed for det!

Jeg ved det! Jeg har selv oplevet det!

På årets næstsidste dag fik jeg følgende besked fra Viborg sygehus:

Jeg har nu fået svar på de prøver, vi tog fra din livmoderhals tidligere
på måneden, og de viser glædeligt, at der ser ud til at være helt
normale forhold på din livmoderhals.

I juli 2014 fik jeg via rutine screening konstateret “svære celleforandringer” i livmoderhalsen og blev indkaldt til keglesnits operation.

Nu er det sådan, at jeg for det første ikke synes, man skal skære i raske mennesker – jeg følte mig jo på ingen måde syg og så havde jeg jo heller ikke kræft!

Og for det andet er jeg overbevidst om, at alle fysiske symptomer er udtryk for en ubalance forårsaget af mental og/eller fysisk ubalance.

Hvis man opererer fjerner man således kun symptomet og ikke årsagen. Det er også derfor, at så mange oplever, at når de har fået fjernet kræft et sted i kroppen, dukker den op et andet sted.

Jeg ville fjerne årsagen!

Og derfor sagde jeg nej tak til operationen.

Det krævede en del mod, for selvfølgelig bliver man bange, når en autoritets person som en læge i manges øjne jo er, nærmest skælder én ud og siger, at man ikke er rigtig klog… Jeg fik at vide, at jeg var uansvarlig og burde tænke på mine børn, der skulle vokse op uden en mor. At jeg næsten havde kræft og at det med al sandsynlighed i hvert fald ville udvikle sig til en kræftform, som slår rigtig mange kvinder ihjel…

Detox, overvejende vegetarisk kost, masser af grøntsager, basisk ioniseret vand, kosttilskud og hypnoterapi har i stedet været min behandlingsform.

Da jeg fik konstateret celleforandringerne, var jeg allerede godt igang med min personlige forvandlings rejse. Jeg vaar blevet skilt to år tidligere, havde været sygemeldt med stress og havde i det hele taget en masse tungt i min bagage, om jeg var godt igang med at få læsset af. Jeg havde været i flere terapiforløb på daværende tidspunkt, som havde hjulpet mig langt, men da jeg fik diagnosen besluttede jeg mig for at prøve hypnoterapi. Og hurra for det! Alle de mønstre, jeg efterhånden var bevidst om, men som jeg alligevel ikke kunne få bugt med, slap jeg ved hjælpe af hypnoterapien. Jeg blev så glad for redskabet, at jeg selv tog uddannelsen til hypnoterapeut.

Jeg er lettet, stolt, taknemmelig og fantastisk glad for at blive bekræftet i min tro på, at krop og sind hænger sammen, at vi selv har indflydelse på vores liv og vores helbred og at vi ikke er ofre for sygdom. Sygdomme er ikke noget, der påføres os udefra! Sygdomme er kroppens måde at give udtryk for, at der er en ubalance i vores system et sted – eller måske oven i købet tegn på, at kroppen allerede er i gang med at helbrede sig selv. Feber er fx kroppens måde at “brænde” infektioner af!

Jeg sender en kærlig og taknemmelig tanke til de mennesker, der har støttet mig og troet på mig i processen! Og en ekstra stor tak til de terapeuter, der har hjulpet mig af med gamle traumer.

Og så fortæller jeg dig min historie, fordi jeg synes, den indeholder ekstrem vigtig viden! Vi kan helbrede os selv, når vi giver vores krop de rette betingelser for det. Jeg håber med min historie at kunne inspirere og motivere andre mennesker til selv at tage ansvar for deres liv og deres helbred.

Elsk din krop, elsk dig selv og giv dig selv og din krop de bedste betingelser, så har du gode chancer for at leve et liv med et godt helbred – med overskud og glæde.

Og få hjælp til det, du ikke selv kan klare – som fx at slippe gamle traumer, had, vrede, bitterhed, ensomhed, sorg og frygt  – den slags følelser æder os op og gør os syge!

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *

Password Reset
Please enter your e-mail address. You will receive a new password via e-mail.