Lisas Forvandling

Glad kvinde i solnedgang

Jeg har fået lov at dele Lisa’s historie med dig!

Lisa er en kvinde, der er kommet hos mig i en periode for at arbejde med sig selv – for at lære at acceptere sig selv som den, hun er. Hun var dybt ulykkelig og var på vej ud af et forhold første gnag, jeg mødte hende.

For kort tid siden skrev Lisa til mig for at fortælle om den forandring, hun har fået ved hjælp af vores samtaler og hypnoterapien.

Og nu har jeg fået lov at dele hendes historie med dig!

Den kommer her:

Jeg er kommet videre, og ser anderledes på tingene nu!

Tidligere gav jeg andre skylden for alt muligt, men nu kan jeg godt se, at det har handlet om min manglende tro på mig selv.

Jeg har haft noget i rygsækken – overbevisninger og sår fra min barndom – som gjorde mig kold, ufølsom og utilnærmelig, når andre kom for tæt på. Jeg har aldrig lært at tage imod, ikke stolet på folk og troet på, at de ville mig noget godt.

Jeg længdes efter, at min kæreste holdt om mig eller sagde noget kærligt til mig, men jeg skubbede ham væk, når han prøvede. Jeg kunne ikke tage imod. Jeg troede ikke, jeg fortjente kærligheden. Jeg var sikker på, jeg ikke var god nok til ham.

Jeg arbejdede så meget for, at han skulle synes, jeg var dygtig og noget værd. Jeg forsøgte at tilfredsstille ham så godt jeg kunne ved fx at købe gaver, betale, når vi var i byen, gøre tjenester for ham og give ham oplevelser.

Jeg var ikke god til følelser, og havde svært ved at vise min kærlighed. Jeg sagde ikke ret tit, at jeg elskede ham, rørte ham eller holdt om ham. Jeg var bange for, at han ville sige at jeg skulle lade være.

Jeg følte ofte, at jeg ikke passede ind – følte mig dum og mindre værd end andre. Jeg var nervøs i andres selskab og var enten meget stille eller virkede sur. Jeg var bange for at gøre noget dumt eller pinligt.

På trods af, at jeg virkelig elskede mig kæreste, forlod jeg ham for et halvt år siden. Det var egentlig ikke et fravalg af ham, men et tilvalg af mig selv. Jeg havde det forfærdeligt! Jeg var fyldt med frustration, vrede og jeg var dybt ulykkelig. Og jeg var godt i gang med at ødelægge vores forhold.

Jeg havde egentlig haft det dårligt længe og jeg ønskede mere end noget andet at være glad og lykkelig. Problemet var bare, at jeg overlod ansvaret for min trivsel til alle andre – til min kæreste og til de psykologer, jeg gik hos – jeg tog ikke selv ansvar.

I rigtig lang tid efter vores brud var jeg ulykkelig og vred på mig selv over, at jeg ikke kunne finde ud af at være kæreste med ham, som jeg elskede.

Nu har jeg lært, at det er mig selv, som skal gøre mig rask. Jeg har langt om længe taget ansvar for mig selv og min egen lykke. Jeg har lært at acceptere mig selv, som jeg er og jeg har tilgivet mig selv for ikke at kunne gøre det bedre end jeg gjorde. Jeg gjorde det bedste, jeg kunne på det tidspunkt. Nu ser jeg fremad.

Jeg er glad for at jeg fandt en dygtig terapeut som Janne til at hjælpe mig. Hun har været en god støtte. Hun har kunnet nå mig, der hvor jeg var, og fået mine øjne op for virkeligheden. I starten var jeg lidt skeptisk overfor det med hypnose, men der er slet ikke noget hokuspokus i det.

Kærlig hilsen

Lisa

Jeg er glad og taknemmelig over at kunne hjælpe Lisa med at få det godt! Og jeg er også virkelig glad for, at hun vil lade mig dele sin historie. Jeg håber, at den kan inspirere dig eller andre, der kæmper med dårligt selvværd og mistrivsel til følge. Der ER muligt at skabe forandring!

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *

Password Reset
Please enter your e-mail address. You will receive a new password via e-mail.