HYPNOTERAPI

Med hypnoterapi behøver det ikke være svært at skabe forandring!

Mange mennesker forbinder hypnose med noget mystisk hokus pokus. Det er det ikke!

Hypnose er kort fortalt en tilstand af øget modtagelighed. Det er en helt naturlig tilstand imellem vågen og søvn, som vi alle sammen kender.

Menneskehjernen består af vores bevidste sind, altså vores dagsbevidsthed, vores logiske og analytiske sind og af vores underbevidste sind, som indeholder alt det, vi nogensinde har set, hørt, følt og tænkt. Det meste af tiden er det vores bevidste sind, vi er i kontakt med og agerer ud fra, men under hypnosen træder det bevidste sind lidt i baggrunden og giver plads til at vi kan arbejde med det underbevidste sind.

Det betyder ikke, at vi er “helt væk”. Vi kan stadig følge med i, hvad der foregår i vores sind og i vores omgivelser og således kan du fx lægge mærke til kirkeklokkerne, der ringer udenfor eller tænke, at det da var underligt, at du kom til at tænke på dengang, du var 6 år gammel og havde idræt i skolen.

Forskellen på hypnose og hypnoterapi?

Hypnose er et effektivt redskab til at understøtte en forandringsproces. Ved hjælp af positive formuleringer kan vi bl.a. forbedre vores selvtillid og vores selvværd. Vi kan ændre eller slippe vores negative hæmmende overbevisninger, som er vores softwaresystem. Hvis vores software er præget af negative overbevisninger om os selv og vores muligheder, er det ikke så underligt, at vi går rundt og har det dårligt. Softwaren er fundament for vores adfærd og vores vaner. Hypnose er altså en form for omprogrammering af softwaresystemet.

Hypnoterapi er hypnose + terapi. Dvs. at vi arbejder med at finde årsagerne til vores udfordringer, få indsigt i os selv, hvordan vi tænker og hvorfor, vi tænker som vi gør. Indsigten kan ofte alene skabe forandring. Vi kan ikke ændre fortiden, men vi kan ændre vores opfattelse af den.

Ved at arbejde med det underbevidste sind i hypnoterapien, kan vi altså ændre vores negative vaner og vores negative hæmmende overbevisninger og på den måde slippe det, der hæmmer os og opnå langt mere livskvalitet. Vi kan finde roen i os selv, glæden ved at være til, troen på os selv og accepten af os selv.

Hvem hjælper jeg?

  • Jeg hjælper primært kvinder, der lider af stress, angst, tristhed og depression
  • Rigtig mange af dem har lavt selvværd og dårlig selvtillid
  • Rigtig mange af dem dulmer deres følelser med mad, sukker, vin, cigaretter, travlhed eller shopping
  • Rigtig mange af dem har udfordringer med relationer
  • Nogle af dem har en spiseforstyrrelse
  • Nogle af dem har eksamensangst

Du kan læse her, hvad de kvinder, jeg har hjulpet fortæller Referencer

Pris

Pris 700 kr.

Hvordan foregår det?

En session varer 1-1½ time og foregå online på zoom eller Google Meet.

 

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret.

Password Reset
Please enter your e-mail address. You will receive a new password via e-mail.