HEALING

Hvad er healing?

Healing er overførsel af energi i en bestemt frekvens. Fuldstændig ligesom radio og Internet. Jeg healer med lys og kærlighed via hjertet, som har en healende og helbredende effekt.

Healing giver ro og balance.

Fjernhealing med clairvoyante beskeder

Pris 400 kr.

Healing kan være godt, ved stress, uro og fysiske ubalancer. Jeg mærker også, hvis du har gammel uforløst sorg eller andre følelser og så er det der, healingsenergien arbejder.

Har du en speciel udfordring, du gerne vil have healing på, skal du fortælle mig det inden. Ellers tuner jeg ind på dig under healingen og mærker, hvor der er mentale, følelsesmæssige eller fysiske ubalancer og healer på det, der dukker op.

Vi aftaler et tidspunkt for healingen og på det aftalte tidspunkt, skriver jeg til dig lige inden jeg går i gang. Derefter skal du ligge et roligt og uforstyrret sted og sætte 45 minutter af. Healingen tager 35-45 minutter. Hvis du har noget behageligt musik fx noget du mediterer til – lyde fra naturen eller andet, kan du sætte det på og ellers bare være helt i ro. Jeg lytter gerne selv til et drengekor, der hedder Libera – Angel voices. De findes også på Spotify, hvis du bruger det. Du må ikke blive forstyrret af reklamer.

Måske mærker du noget i kroppen, måske gør du ikke. De fleste mærker et eller andet. Når jeg er færdig, giver jeg en feedback til dig. Det kan foregå enten på skrift eller vi kan ringe sammen.

Password Reset
Please enter your e-mail address. You will receive a new password via e-mail.