Er du også bange for at være en dårlig mor?

Dårlig morFælles for rigtig mange af de kvinder der kommer hos mig er, at de er sindsygt bange for at være en dårlig mor. Mange af dem er så bange, at frygten gør dem stressede. Frygten gør dem stressede, fordi de har sindsygt høje forventninger til det at være mor. De pisker rundt for at være denne her perfekte mor, der til enhver tid skal kunne forstå og rumme deres børn. De skal altid skal være der for børnene, som altid skal føle sig trygge og elskede – til en hver tid!

Når vi er styrret af frygt, bliver vi stressede. Og stressede mødre har ikke overskud til deres børn, de er trætte, triste og irritable, skælder ud og råber af deres børn. Stressede mødre er dårlige mødre!

Så når vi lader frygten styre os, ender det med, at vi skaber lige præcis det, vi frygter aller mest – så bliver vi en dårlig mor!

Hvis vi ikke selv har følt os elskede som børn, så er det naturligt, at vi forsøger at kompensere, når vi selv bliver mødre. Problemet opstår, fordi vi har sår i sjælen, der ikke er helet og disse sår spejler vores børn hver gang vi ikke er i stand til at gøre dem trygge, trøste dem eller anerkende dem. Så det er vores egne sår, vi mærker smerten af og det er den smerte, der styrer dig og driver dig ud, hvor du ikke længere kan kende dig selv. Hvor du bliver stresset, deprimeret og… en rigtig dårlig mor…

Nogle af de kvinder, der kommer hos mig ved ikke engang, at det er deres frygt for at være en dårlig mor, der styrer dem. De er bare trætte og stressede, nogle af dem deprimerende og angste. Mange af dem har ondt forskellige steder i kroppen og sover dårligt om natten. Måske er det dig? Måske får du øje på, at det også er din frygt?

For at stoppe dit mønster er du nødt til at få helet dine barndoms sår. Med hypnoterapi kan det gøres temmelig simpelt. Du behøver ikke snakke hele din barndom igennem, dit underbevidste sind ved lige præcis, hvad det handler om og er du klar til at slippe dine mønstre, så vil dit underbevidste sind guide og hjælpe dig til forløsning.

Ring til mig i dag og få hjælp til at hele dine sår – fordi dine børn fortjener en god mor og fordi du fortjener at være en god mor.

En tanke om “Er du også bange for at være en dårlig mor?

  1. Bange for være en dårlig mor

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *

Password Reset
Please enter your e-mail address. You will receive a new password via e-mail.