Det bedste, du kan gøre for dine børn…

datter kysser mor

Sørg for selv at have det godt!

Et eller andet sted ved du det sikkert godt, men hvor bevidst er du om det? Og hvad gør du for selv at være i balance?

For mig er der ingen tvivl om, hvornår mine børn har det godt – det er så tydeligt! Der er ingen tvivl. Jeg har så mange eksempler.

Når jeg har det godt, har mine børn det godt!

Når jeg er afslappet, rolig, tillidsfuld – i balance, så har mine børn det godt. Så er de glade, trives og udvikler sig.

Når jeg er stresset, træt, irritabel eller ked af det, så bliver mine børn bekymrede, der er flere konflikter i mellem dem og de bliver mere syge!

Da min søn gik i børnehave havde han en lang periode, hvor han var ked af det, når jeg afleverede ham. Han skulle altid have en pædagog med ud i vinduet og vinke farvel og nogle dage grad han. Sådan havde det være i en periode, hvor jeg havde været stresset og ked af det. På et tidspunkt blev det for meget og jeg sygemeldte mig. Den dag jeg sygemeldte mig, afleverede jeg min søn i børnehaven, som jeg plejede, men noget var anderledes – den dag sagde min søn bare farvel og løb ind til de andre børn i børnehaven og legede…! Og jeg havde ikke fortalt ham, at jeg ikke skulle på arbejde den dag!

Det, der var anderledes, var mig. Jeg trak vejret. Jeg slappede af. Jeg var rolig. Jeg var nærværende. Min energi og min stemning var anderledes og det var i virkeligheden det, min søn reagerede på.

Selvfølgelig er der meget i vores børns liv, der påvirker dem. I børnehaven, i skolen eller hvor de nu færdes mange timer om dagen. Pædagoger, lærere og kammerater har stor indflydelse på vores børns trivsel. Kost og motion har stor indflydelse på vores børns trivsel! Men den vigtigste og allermest afgørende faktor er dig!

Jeg laver hypnose med børn og jeg synes, det giver så god mening at hjælpe børn til at få det godt! Men, jeg vil allerhelst hjælpe deres forældre – for det giver nemlig både dig og dine børn de bedste forudsætninger for glæde og trivsel!

Så husk det nu – når du har det godt, har dine børn det godt.

Og hvis ikke du har det godt, så find ud af, hvad der skal til, for at du har det godt.

Og hvis det er svært, så ræk ud og bed om hjælp!

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *

Password Reset
Please enter your e-mail address. You will receive a new password via e-mail.