SJÆLSLÆSNING

Sjælslæsning og karmisk healing

Sjælslæsning og karmisk healing er for dig, der gerne vil lære at kende dig selv på et dybere plan.

Det er også for dig, der synes at hænge fast i mønstre, som du måske på trods af terapi og andre forsøg på at bevidstgøre dem, ikke har formået at slippe.

I en sjælslæsning kigger jeg på, hvilke gaver din sjæl indeholder og hvilke potentialer, du dermed indeholder.

Derudover kigger jeg på, hvilke blokeringer og begrænsninger du har med dig på sjælsplan fra dette og tidligere liv og som du er klar til at give slip på.

Det kan være alle mulige mønstre. Måske har du en irrationel ubegrundet frygt for at miste dine børn. Måske har du tendens til altid at tage dig af andre, også selvom de ikke har bedt dig om det. Måske kan du have svært ved at træffe beslutninger og foretrækker, at andre træffer dem for dig. Eller måske har du, lige som jeg havde – en relation, der giver voldsomme udfordringer samtidig med at du synes, I hører sammen. Du kan læse min historie i bloggen.

Frygten for at miste dine børn kan måske skyldes, at du i et tidligere liv rent faktisk mistede et af dine børn. Hvis du har tendens til at tage dig af andre hele tiden, kan det være, at du i et tidligere liv har indgået en “aftale” med et andet menneske, om at du skulle passe på vedkommende. Og udfordringen med at skulle træffe beslutninger kan fx handle om, at du i et tidligere liv har overgivet din frie vilje til et andet menneske, eller måske til dine forældre, som “bestemte”, hvem du skulle gifte dig med.

Via en sjælslæsning fandt Maria ud af, hvorfor hun hele sit liv og især som barn havde været mere end almindeligt bange for, at der skulle ske hendes mor noget. Hun havde haft svært ved at være væk fra sin mor og når hun var, tænkte hun konstant på, om der skete hende noget.
Som voksen havde hun naturligvis undret sig over, hvorfor hun havde den voldsomme frygt, men havde ikke tidligere fundet et svar.
Forklaringen kom i en sjælslæsning, hvor hun fik indsigt i en traumatisk hændelse fra en tidligere inkarnation, som var printet ind i hendes sjælelige DNA.
Nu er traumet healet og Maria kan slappe af og bruge sin energi på andet end at bekymre sig

Sessionen foregår via telefon.

Pris 800 kr.

Hvad siger andre om det?

“Kender du fornemmelsen af at blive totalt ”luret?” Det var præcis sådan det føltes, da Janne beskrev mine potentialer og blokeringer for mig! Det ramte spot on ind i nogle temaer, jeg har kredset om – helt ubevidst – alt for længe.
Janne gav mig skubbet til at begynde at se på dem med andre briller og flytte det vigtige op i min bevidsthed, så jeg kan komme VIDERE.
Så nu begynder rejsen (og arbejdet) jo så for alvor…? /Camilla”

“Hej Janne. Jeg synes, at din “læsning” både i tidligere liv og nuværende liv ramte fuldstændigt plet med de væsentlige udfordringer jeg har og har haft i mit liv. Det har helt sikkert givet mig mere ro og klarhed, at du har løst op for de ting, der ikke længere skal følge mig. Det har desuden været meget vigtigt for mig, at jeg fik genskabt min sjæls gnist ?Kh K”

“Jeg fik kendskab til nogle meget interessante ”mønstre” og handlemåder, jeg egentlig godt vidste, jeg lever gennem. Det har givet mig en større forståelse for mig selv. Jeg fik b.la. oplysninger omkring tidligere liv, hvor sammenhængen med specifikke emner og mønstre i mit nuværende liv giver mere mening. Jeg fik via sjælslæsningen nye og spændende redskaber, jeg kan bruge til at komme mere i kontakt med min sjæl. Nye vinkler på hvad kan jeg selv gøre, er blevet mere åbenlyse for mig. Dette bliver en vigtig og interessant måde at begynde at anskue tingene på, med de udfordringer jeg kommer til at stå i. Så tak Janne – Det er ikke sidste gang jeg benytter mig af dig, og det jeg nu ved selvsyn har fået indsigt i, du kan. Kh Claus

Rensning af bolig

Efter en sjælslæsning, hvor man har fået renset gammel negativ karma ud af sit system, vil mange opleve, at de pludselig ikke føler sig nær så tilpas i deres bolig som før. Det skyldes, at din vibration er hævet og du ikke længere matcher energien i din bolig.

Derfor kan det være en god ide at få renset din bolig efter en sjælslæsning.

Det kan også være, du slet ikke er i tvivl om, at der er negative energier i din bolig, fordi du hele tiden har kunnet mærke dem. Det kan fx være afdøde, der skal hjælpes over på den anden side.

Negativ energi i din bolig stjæler din energi og skaber uro, men kan nemt renses ud. Jeg skal bare bruge din adresse og så får du en kort tilbagemelding på skrift.

Pris 150 kr.

Password Reset
Please enter your e-mail address. You will receive a new password via e-mail.