Call us Call Us (111) 234 - 5678

21/B, London Campus British Road,Birmingham, UK

OM JANNE

Mit navn er Janne Kristine Marchman.

I dag er jeg glad for mit liv. Glæde, taknemmelighed og tillid er min grundfølelse. Men sådan har det ikke altid været.

Jeg har det meste af mit voksenliv været stresset og i perioder har jeg også været depressiv og angst. Følelsen af at være forkert og at føle mig ensom, har fulgt mig i mange år.

På et tidspunkt fik jeg nok, jeg kunne ikke fortsætte som hidtil, for jeg kunne ikke holde hverken mit liv eller mig selv ud. Så jeg begyndte rejsen hjem til mig selv – læste bøger om personlig udvikling, uddannede mig til ID Lifecoach, mentor og hypnoterapeut.

Min rejse er ikke slut – den ender aldrig, men jeg er glad og jeg har tillid til mig selv og universet – alting er præcis som det skal være. Jeg har bestemt stadig udfordringer og bekymringer, præcis som alle andre mennesker! Men jeg lader dem ikke overtage og trække mig ned ret lang tid ad gangen. Jeg har knækket koden. Jeg har mærket på egen krop, at det kan lade sig gøre at slippe barndommens traumer og negative prægning. Jeg er gået vejen selv og nu kan jeg hjælpe dig.

Min faglige baggrund som folkeskolelærer bruger jeg i forbindelse med mine foredrag og mine kurser, hvor jeg lægger stor vægt på, at mine kursister ikke bare bliver fodret med viden, men at den viden de får også bliver integreret.

Password Reset
Please enter your e-mail address. You will receive a new password via e-mail.