OM JANNE

Mit navn er Janne Marchman.

I dag er jeg glad for mit liv. Glæde, taknemmelighed og tillid er min grundfølelse. Men sådan har det ikke altid været.

Jeg har det meste af mit voksenliv været stresset og i perioder har jeg også været depressiv og angst. Følelsen af at være forkert og at føle mig ensom, har fulgt mig i mange år.

På et tidspunkt fik jeg nok, jeg kunne ikke fortsætte som hidtil, for jeg kunne ikke holde hverken mit liv eller mig selv ud. Så jeg begyndte rejsen hjem til mig selv – læste bøger om personlig udvikling, uddannede mig til ID Lifecoach, hypnoterapeut og healer.

Min rejse er ikke slut – den ender aldrig, men jeg er glad og jeg har tillid til mig selv og universet – alting er præcis som det skal være. Jeg har bestemt stadig udfordringer og bekymringer, præcis som alle andre mennesker! Men jeg lader dem ikke overtage og trække mig ned ret lang tid ad gangen. Jeg har knækket koden. Jeg har mærket på egen krop, at det kan lade sig gøre at slippe barndommens traumer og negative prægning. Jeg er gået vejen selv og nu kan jeg hjælpe dig.

Min faglige baggrund som folkeskolelærer bruger jeg i forbindelse med mine foredrag og mine kurser, hvor jeg lægger stor vægt på, at mine kursister ikke bare bliver fodret med viden, men at den viden de får også bliver integreret.

Mit arbejde med mennesker bunder i teorien om, at hver gang vi har problemer i vores liv, hvad enten det handler om, at vi spiser for meget, ryger for meget, drikker for meget, har problemer med vores relationer, vores kæreste, på vores arbejde, med stress, depression eller angst, så handler det dybest set om, at vi har misten kontakten til vores inderste kerne. Vi har mistet os selv.

Derfor går mit arbejde ud på, at hjælpe dig med at få indsigt i dine problemer, at skabe klarhed og at finde ind til din inderste kerne – hjem til dig selv.

Når vi er i vores kerne, som nogen kalder essens eller sjæl, så er vi i balance. Så kan vi stå ved os selv, sige fra uden dårlig samvittighed og rumme os selv og andre i kærlighed.

Når vi er i vores kerne, bliver vi ikke taget af vores følelser, vi bliver ikke slået ud og væltet omkuld. Vi bøjer og svajer i vinden. Når vi er i vores kerne, rummer vi vores følelser og slipper behovet for at dulme med mad, kaffe, sukker, alkohol eller cigaretter. Vi er ikke styret af vores adfærd og gamle vaner.

Når vi er i vores kerne er vi kreative, vi får ikke så nemt smerter, allergi, hovedpine eller andre fysiske symptomer.

Når vi er i vores kerne, er vi ikke styret af gamle overbevisninger eller programmeringer – hæmmende og uhensigtsmæssige opfattelser af verden.

Når vi er i vores kerne, er vi frie.

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *

Password Reset
Please enter your e-mail address. You will receive a new password via e-mail.