KENDER DU FØLELSEN AF FORKERTHED?

Kvinde med kasse over hovedet

Kender du følelsen af forkerthed?

Kender du følelsen af ikke at være på rette hylde? Ikke at passe ind? Føle dig anderledes? Ikke god nok? Kender du følelsen af forkerthed?

Du tænker måske, at du er svag, hvis du ikke kan leve op til dine eller andres forventninger om at gøre noget på en bestemt måde. Måske får du ind i mellem følelsen af at føle dig kvalt? Som om du ikke kan få luft og ånde frit.

Alle disse følelser af forkerthed gør dig trist og ked af det. Men der er også en del af dig, der bliver vred, fordi du ikke kan leve op til de krav, du stiller til dig selv.

Derfor begynder du at skælde dig selv ud – og så har du skabt en ond cirkel. For når vi får skæld ud, føler vi os forkerte – også selv om det er os selv, der skælder ud.

For at bryde mønstret, er du nødt til at indse, at du ikke er forkert. Du er lige præcis som du skal være! Og hvis du ikke har det godt, der hvor du er, hvis du ikke føler, du passer ind, ikke føler dig på rette hylde, eller føler dig kvalt, så er du måske på forkerte hylde, så er du måske det forkerte sted, i det forkerte job, med den forkerte kæreste eller i de forkerte omgivelser.

Det er ikke dig, der er noget galt med, det er den kasse, du forsøger at passe ned i, som ikke passer til dig!

Tagget , , , , , , , , , ,

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *

Password Reset
Please enter your e-mail address. You will receive a new password via e-mail.