Har du styr på din syrebase balance?

Kvinde drikker vand

Skab balance med dit vand og drik dig glad. 

Hvis du er sur, påvirker det dit immunsystem negativt og du har større risiko for at få infektioner og blive syg. 

Måske har du allerede gættet, at det er din krops ph balance, jeg taler om. Men krop og sind er ikke to adskilte størreler, så faktisk har dit humør rigtig stor betydning for surhedsgraden inde i din krop. Du kan jo bare lukke øjnene og tænke på en citron og så lægge mærke til, hvad der sker i din krop. Eller du kan tænke på et stort stykke lækker chokoladekage. Der går ikke lang tid, før din krop responderer på dine tanker og begynder at producer mundvand. Sådan er det med alle tanker – de påvirker din krop. Så har du glade og positive tanker, udløser det bl.a. serotonin og dopamin i hjernen, og det giver dig en følelse af velbehag. Tænker du derimod negative eller måske selvdestruktive tanker, så udløses kortisol og adrenalin, som er stresshormner og som gør dig – ja, stresset og anspændt. 

Ud over vores stress niveau, som er påvirket af vores tanker, så har det stor betydning, om vi opfylder vores søvnbehov, vores behov for motion og så har kosten selvfølgelig en kæmpestor betydning for kroppens ph balance. 

Sukker, kaffe, alkohol og kød er enormt syredannende. Andre fødevarer, som vi har stor gavn af som gryn, korn, nødder, frugt og bær er ligeledes syredannende – dog i mindre grad. 

Vores naturlige balance er neutral eller lettere basiske, men det er der ikke ret mange af os, der formår at være pga. ovensående og fordi det nærmest er umuligt at spise så meget grønt, at man kan skabe en basisk krop. 

Det er her vandet kommer ind i billedet. Man kan nemlig ved hjælp af en vandmaskine gøre vandet basisk. Det er da genialt! Derudover bliver vandet ioniseret, hvilket betyder, at vandmolekylerne bliver spaltet og vi derved nemmere kan hydrere (mange af os får ikke vand nok). Ioniseringen gør ligeledes vandet antioxidantisk, hvilket jo er med til at bekæmpe de frie radikaler, så vi ikke “ruster” indvendigt. 

At drikke renset, basisk og ioniseret vand er derfor sygdomsforebyggende og kan ligeledes afhjælpe mange ubalancer. 

Men er det så vigtigt?

Mange af os går rundt og har det sådan nogenlunde. Vi har lidt småskavanker her og der og vi er lidt småstresserede ind imellem og så føler man måske ikke det store behov for forandring, men forestil dig at vågne hver morgen og være frisk og veludhvilet, fyldt med energi og glad og taknemmelig…. Og tænk, hvis der ikke skulle mere til end at drikke renset og ioniseret vand… Og tænk, hvis du kunne forebygge og undgå at blive syg…

Ofte er det først, når vi er blevet alvorligt syge, at vi stopper op og begynder at ændre vaner og livsstil – begynder at nære os selv og være gode ved os selv.

Men måske var det nu, du skulle ændre vaner og forebygge sygdom. Måske var det nu, du skulle tænke over, at allerede i 1931 fik tyskeren Otto Warburg nobels medicinpris for sin forskning i kræftceller. Han bevidste, at kræftceller kun kan overleve i et surt miljø!

Jeg har en vandmaskine og jeg er  glad for den! Jeg har mindsket høfeber betydeligt og fået meget mere energi og derudover har jeg ikke længere hævede hænder og fødder, når jeg vågner om morgenen. 

Vil du læse mere om vandmaskinerne og få styr på din syrebase balance, klik her.

Kærlig hilsen

Janne

Tagget , , , , ,

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *

Password Reset
Please enter your e-mail address. You will receive a new password via e-mail.