Er du i tvivl om, hvem du er?

41449231 - happy and sad woman face

Den ene dag er du mild og glad. Kreativ, sensitiv og intuitiv.

Den næste er du trist og modløs. Ensom, opgivende og overfølsom.

Du kan svinge mellem at føle dig som noget ganske særligt og som det mest værdiløse menneske på få dage.

Dit humør svinger som vinden blæser.

På gode dage er du nærværende og har overskud. Du nyder gode intime samtaler og holder af at tale om dine følelser.

Men desværre er der flest af de dårlige dage – eller det er i hvert fald dem, du giver fokus. Der findes formentlig meget i dit liv at være taknemmelig for, men du har en tendens til at hæfte dig ved det negative.

På dårlige dage har du lyst til at give op. Du isolerer dig og føler dig lille. Du drømmer om, at nogen vil komme og redde dig.

Du har en forestilling om, at alle andre har styr på deres liv. Og du misunder den stabilitet, som du ikke selv har.

Du er bange for, at andre ikke kan lide dig, du føler dig anderledes og udenfor – en følelse, der har fulgt dig hele livet. Som barn fantaserede du om, at dine forældre ikke var dine rigtige forældre og måske også om, at de rigtige, dem som virkelig elskede dig en dag ville komme og hente dig.

Du drømmer om at finde ud af, hvem du er. Og måske drømmer du også om, at du var en anden. Og måske drømmer du om, at der kun var gode dage.

Og du stiller spørgsmålet:

Hvad er der galt med mig? Hvorfor kan jeg ikke bare være glad?

Lad mig svare på dine spørgsmål

Der er ikke noget galt med dig!

Der er ingen mennesker, der altid er glade!

Så længe du tror på, at der er noget galt med dig, så er det den overbevisning, der styrer dit liv. Så er det gennem det filter, du ser verden og verden vil spejle dig.

Beslut dig for at tro på noget andet! Du er ikke fejlfri, nej, men det er der heller ingen andre, der er. Vi er alle mennesker og vi er her for at lære og vokse.

Hvis du vil vokse og komme ud af din tåge – din triste og deprimerede tilstand, må du forstå, at årsagen til dine udfordringer handler om, at du er styret af dine følelser. Du er i dine følelsers vold. Du tror, du er dine følelser.

Du må indse, at du ikke er dine følelser. Du er den, der observerer dine følelser. Du må løsrive dig fra dine følelser og iagttage dem fra et dybere sted inden i dig. Du må læne dig ind i dit sande selv – din essens eller sjæl – og tage dig af dine følelser. Hæve din bevidsthed og blive ven med dig selv.

Og så får du brug for tålmodighed. Det er ikke noget, der sker i løbet af natten. Det er en proces, der vil fortsætte resten af dit liv – hvis du beslutter dig for, at det er nu, du skal ud af tågen.

Og måske får du også brug for hjælp – en, der kan støtte dig og guide dig på rejsen hjem til dig selv.

Overvejer du at bruge mig som din rejseguide, så er du velkommen til at booke en 30 minutters GRATIS afklarende samtale, inden du booker en session.

https://jannemarchman.wufoo.com/forms/z1m4mtzh1k9jz1v/

Eller måske har du lyst til at starte stille og roligt for dig selv. I så fald er mit onlinekursus BLIV VEN MED DIG SELV måske noget for dig. Det koster kun 295 kr. frem til nytår!

Du finder kurset her: http://www.jannemarchman.dk/info-bliv-ven-med-dig-selv-og-faa-mere-ro-og-overskud/

Jeg håber at høre fra dig!

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *

Password Reset
Please enter your e-mail address. You will receive a new password via e-mail.