TEstimonials

Testimonials

Enneagramlærer, familieopstiller, psykoterapeut og coach Lene Eriksen

Jeg fik lagt horoskop af Janne og blev positivt overrasket, da jeg flere gange tidligere i mit liv har fået lagt horsoskoper, hvilket aldrig har sagt mig det store.

Jeg har en lang udviklingsrejse bag mig og har brugt mange andre udviklings og indsigtsværktøjer bl.a. Enneagrammet og opstillinger. Men dette horoskop var virkeligt anvendeligt ift. at forklare min livsbane og mit fokus her og nu.

Det gav mig en større selvforståelse og accept og dermed også en dybere afstresning. De varmeste anbefalinger herfra! ❤

 
 
Malene Solborg
 
For 14 dage siden havde jeg en helt særlig og lærerig oplevelse, da jeg fik lagt og gennemgået mit personlige horoskop hos Horoskopets Visdom v. Janne Marchman. 🙏
 
Jeg har arbejdet med personlig udvikling i rigtig mange år, fået masser af dybe indsigter om mig selv, arbejdet med et hav af redskaber og fået hjælp fra en del mentorer undervejs.
 
Men det er første gang, at jeg på den her måde får det hele samlet på én gang.
 
Det var som om, at de indsigter og den viden jeg fik i horoskopet samlede alt omkring, hvem jeg er, hvilken læringsrejse livet har været for mig, og hvilket potentiale jeg har, som ligger klar til at blive foldet ud.
 
Janne havde først lagt horoskop og gennemgik det derefter for mig på en 1:1 session, hvor vi havde mulighed for dialog, og jeg kunne stille mine spørgsmål.
 
Horoskopet har givet mig adgang til et nyt lag af selvindsigt og bevidsthed som betyder, at jeg står endnu stærkere i mit personlige fundament. ❤️
 
Hvis du er vild med personlig udvikling og nysgerrig på, hvad et horoskop kan gøre for dig, så kan varmat anbefale dig at tage kontakt til Janne . 😍🌟
 
Hun er hamrende dygtig, intuitiv og empatisk, og den måde hun formidler horoskopet er både nærværende og professionel.
 
Tusind tak!

Julie Christensen

Jeg fik en horoskoptydning af Janne i går og var meget imponeret. Janne beskrev min personlighed og de udfordringer, jeg har og har haft i livet med stor præcision.

Hun gjorde mig opmærksom på områder i mit liv, jeg skal arbejde med. Områder, jeg dybest set godt var klar over, jeg burde kigge på, men som jeg har ignoreret lidt i stedet for at få dem bearbejdet og skabe mere balance i mit liv.

Janne får 5 stjerner herfra!

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret.

Password Reset
Please enter your e-mail address. You will receive a new password via e-mail.