Kender du dit månetegn?

Når man traditionelt taler om stjernetegn, så henvises der til det tegn, som solen stod i, da man blev født. Men faktisk er månetegnet mindst lige så interessant at lære og kende.

Månen repræsenterer vores følelser og behov og der hvor vi er trygge. Vores komfortzone. Af den årsag ligner de fleste mennesker deres månetegn mere end deres soltegn de første år i livet. Månetegnet repræsenterer også vores temperament og derfor vil vi hele livet reagere som vores månetegn, når vi bliver pressede.

Der findes 12 stjernetegn, som er opdelt i 4 elementer – luft, ild, vand og jord. Det betyder, at der overordnet findes fire temperamentstyper.

Tvilling, Vægt og Vandbærer er fx lufttegn. Og hvis man har månen i et af de tre tegn, så kan man have et stort behov for at tale om det, hvis man oplever problemer eller konflikter. Man bliver mental og tænker meget over det, der foregår.

De tre ildtegn, Vædderen, Løven og Skytten kan være temmelig eksplosive, hvis de bliver pressede. De kan måske have tendens til at fyre et par hurtige mindre pæne gloser af, hvorefter de hurtigt er videre igen.

Vandtegnene er repræsenteret ved Krebs, Skorpion og Fisk. Det er følsomme tegn, som godt kan have tendens til at hænge lidt fast i deres følelser og derfor kan forlænge en konfliktfyldt situation. De kan også have svært ved at tilgive. Det sidste element er jord.

Jordtegnene er Tyr, Jomfru og Stenbuk. Disse tre tegn er gode i pressede situationer, fordi de er gode til at bevare jordforbindelsen og holde hovedet koldt. Deres temperament vil man karakterisere som roligt. De kan godt blive vrede, men der skal meget til.

Horoskopet er komplekst og der er mange andre indflydelser, der påvirker, hvordan vi er. Men at kende sit månetegn er en vigtig tilføjelses til forståelsen af, hvem vi er. Og for mange vil det give mening, hvis man indimellem kan have svært ved at genkende sig selv i beskrivelsen af sit stjernetegn, eller hvis man synes, at man godt kan genkende sig selv i sit stjernetegn, men samtidig føler, at man også er noget andet.

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret.

Password Reset
Please enter your e-mail address. You will receive a new password via e-mail.